Verwendag in Selkersgoorn met nieuwe gezichten: foto's

DALEN

Het was woensdag niet de eerste verwendag in woonwijkcentrum Selkersgoorn in Dalen, maar er waren wél drie nieuwe gezichten te zien.

Door Kristian Elders In Selkersgoorn starten officieel begin volgend jaar een nieuwe kapster en nieuwe pedicure. Dat zijn kapster Jolanda Jager uit het buurdorp Dalerveen en pedicure Mariët Meijerink uit Steenwijksmoer. Net als de Dalense schoonheidsspecialiste Jody Bonn - zij is ook nieuw in Selkersgoorn - komen zij dus over de vloer van het woonwijkcentrum aan de Maandehof. "Een schoonheidsspecialiste hebben we hier nog niet gehad", vertelt de Steenwijksmoerse Annelies Jipping. Zij is activiteitenbegeleidster in Selkersgoorn. Tijdens de verwendag maakten bewoners van Selkersgoorn en zo'n tien omwonenden alvast kennis met Jager, Meijerink en Bonn. De activiteit trok ruim veertig liefhebbers. Jipping weet te vertellen dat een schoonheidsspecialiste veelal een onbeschreven blad is voor de generatie, die in Selkersgoorn verblijft. "Wimpers verven? Dat zouden deze mensen niet zomaar even laten doen, want dat is iets nieuws. Mooi om te zien dat dit wel gebeurde."

High tea

In het knusse woonwijkcentrum waren de tafels woensdag keurig gedekt voor een high tea, waarvan de vier aanwezige mannen heerlijk snoepten. "Zeker de helft van de overige bezoekers ging langs bij de ondernemers", zegt Jipping. "Ook deze generatie stelt steeds meer prijs op een goed uiterlijk." Tijdens de verwendag nam pedicure Henny Schans afscheid van haar klanten in het woonwijkcentrum. De Dalense vindt het mooi geweest na jarenlange trouwe dienst en werd in de bloemetjes gezet.

Auteur

Redactie