Extra financiële steun voor Gehandicapten Sport Club Emmen

EMMEN

Gehandicapten Sport Club Emmen mag zich alvast verheugen op extra financiële steun, volgend jaar. Elk jaar zet Specsavers Emmen voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief.

Dit jaar hebben ruim 1100 doelen in Nederland zich voor de nieuwe spaarronde van Specsavers aangemeld. De afgelopen weken kon er per winkel op meerdere initiatieven gestemd worden. Gehandicapten Sport Club Emmen is voor Specsavers Emmen als winnaar uit de bus gekomen. GSCE richt zich op het aanbieden van verschillende aangepaste sporten in de gemeente Emmen en omgeving.

Verheugd

Marcel Heikens van Specsavers Emmen: “Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat de donaties bijzonder welkom zijn. We zijn dan ook erg blij dat we Gehandicapten Sport Club Emmen een steuntje in de rug kunnen geven. Het is een stimulans om ons ook in 2017 voor de volle honderd procent in te zetten zodat we veel geld bij elkaar kunnen sparen.” Meer informatie over de genoemde club: www.gscemmen.nl.

Auteur

Redactie