Kerstfair bij Emmer bewonersbedrijf Op Eigen Houtje

EMMEN

X-mas Fair Emmerhout. Onder die noemer houden het studentenbedrijf (van de opleiding Sport en Bewegen van het Drenthe College, red.) LECS (Lichamelijk Emotioneel Cognitief Sociaal) en het bewonersbedrijf Op Eigen Houtje op vrijdag 16 december van 14.00 tot 21.30 uur een kerstfair in de Emmer wijk Emmerhout.

Bij Op Eigen Houtje - Lemzijde 87-88 in Emmen - worden uiteenlopende activiteiten aangeboden. Zo vindt er van 16.00 tot 17.00 uur een Santa Walk plaats door de genoemde woonwijk. Bezoekers kunnen van 18.30 tot 20.00 uur The Passion beleven.

Agogiek

"Wij hebben als studenten Sport en Bewegen - met het uitstroomprofiel agogiek - ons bedrijf LECS opgestart", zegt Aniek Arends. "We zorgen voor gezondheidsbevordering in de wijken Emmerhout en Emmerschans door middel van bewegingsactiviteiten. Daardoor krijgen mensen meer zelfstandigheid en zelfregie in hun leven."

Auteur

Redactie