Hoorcentrum Hondsrug houdt open dag in Emmen

EMMEN

Hoorcentrum Hondsrug aan de Van Schaikweg 17 in Emmen is een volledig zelfstandig en onafhankelijk audicienbedrijf, dat zich richt op optimale hoorzorg. Dit betekent dat elke klant volledig vrij is om te kiezen uit het assortiment van hoortoestellen van alle leveranciers.

Om mensen kennis te laten maken met de nieuwste hoortoestellen van het Deense merk Oticon is er op vrijdag 16 december een open dag van 9.00 tot 17.00 uur, waarbij de fabrikant aanwezig is om te laten ervaren wat de hoortoestellen kunnen betekenen. Hein Oosterman - geboren en getogen Emmenaar en eigenaar van Hoorcentrum Hondsrug - is beroepsmusicus en weet als geen ander hoe belangrijk goed kunnen horen is. Aanmelden voor een gratis hoortest is mogelijk. Zie ook de website www.hoorcentrumhondsrug.nl.

Auteur

Redactie