Tafeltennisheren DTK’70 grijpen naast de beker

KLAZIENAVEEN

De tafeltennisheren van DTK’70 uit Klazienaveen hebben zondag naast de nationale beker gegrepen. In de finale werd met 3-1 verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo.

Anders dan de uitslag doet vermoeden hadden de heren uit Klazienaveen wel kansen tegen het sterke Taverzo. DTK’70 had zich als koploper van de eredivisie geplaatst voor de Final Four. De eerste vier teams van de ranglijst hadden zich automatisch geplaatst. Uit de loting kwam Smash’70 uit de koker, dat met 3-1 werd verslagen. Daarna werd dus de finale gespeelde tegen Taverzo, dat een maatje te groot bleek. Coach en speler Barry Wijers over de finale: “We hebben zeker kansen gehad. Om te winnen van Taverzo moet bij ons alles kloppen. Er klopte vandaag best veel, maar helaas niet genoeg.”

Auteur

Redactie