3FM-dj draait in Emmen in Glazen Huis

EMMEN

Radio-dj Domien Verschuuren van 3FM draait vrijdagochtend van 6.00 tot 9.00 uur in het Glazen Huis in Emmen. Dat werd maandagochtend bekend gemaakt op NPO 3FM. Verschuuren belde hiervoor met Wesly Struik, radio-dj bij RTV Emmen.

Het bezoek van Domien Verschuuren is niet het enige hoogtepunt van het Glazen Huis in Emmen. Tussen 15 en 18 december - wanneer het Glazen Huis te bezoeken is - komen er een hypnotiseur, portrettekenaar en verschillende artiesten op bezoek in het huis, die allemaal hun steentje bijdragen om geld in te zamelen voor Serious Request en het Rode Kruis. Dat iedereen zich wil inzetten voor dit goede doel bewijst ook atletiekvereniging De Sperwers uit Emmen. Die organiseert namelijk een hardloopclinic. De bedoeling is dat deelnemers van de eerste parkloop in Emmen zich bij het Glazen Huis verzamelen. Na een korte warming up, onder begeleiding van opzwepende muziek van de dj’s van het Glazen Huis, wordt er een looptraining gegeven in de oude dierentuin. Trainers van E.A.C. De Sperwers begeleiden de deelnemers tijdens het lopen en zij geven een hardloopclinic met diverse oefeningen. Na afloop van de parkloop gaan de deelnemers weer terug naar het Glazen Huis op het Marktplein en wordt de opbrengst overhandigd. Die bestaat uit vrije giften van deelnemers en een bedrag van de atletiekvereniging.

Auteur

Redactie