Dressuurspektakel bij De Vliers in Dalen

DALEN

Eind 2015 bleken de ruiters enthousiast over het Dressuurspektakel. Dit jaar vindt het spektakel plaats op 27, 28 en 30 december bij Stalhouderij De Vliers in Dalen. De eerste twee dagen worden de selecties verreden.

Op verzoek van de ruiters is er een pauzedag ingelast voor de finale om de kür op muziek voor te bereiden. Kraampjes, shows en de kür op muziek op 30 december zorgen ervoor dat er veel te zien en te beleven is. Het hele programma vindt binnen plaats en de toegang is gratis. Alleen voor de finale op 30 december betalen bezoekers drie euro.

Geldprijzen

Tijdens de eerste twee dagen strijden de dressuurruiters in de klassen B tot en met ZZ-Licht voor geldprijzen, extra prijzen en voor een plek in de finale op 30 december. De finale van het concours vindt plaats op 30 december vanaf 15.00 uur. De finalisten van de klassen L1 tot en met ZZ-Licht rijden hun kür op muziek. Meer informatie staat op www.dressuurspektakel.nl.

Auteur

Redactie