Dertig jaar Forcys Computers en ICT in regio

COEVORDEN/KLAZIENAVEEN

Forcys Computers en ICT bestaat deze maand dertig jaar. Forcys begon in een pand aan de Markt in Coevorden. Van dat ene pand is de zaak uitgegroeid naar een computerbedrijf met winkels in Coevorden, Hardenberg, Klazienaveen, Sneek en Parrega.

Dertig jaar geleden startte eigenaar Enne Riemersma met de verkoop van computeronderdelen en elektronica in de ECN-Vonkwinkel en later als Megapool aan de Friesestraat in Coevorden. Het bedrijf van Riemersma is nog altijd springlevend, tegenwoordig onder de naam Forcys Computers en ICT.

Zakelijke tak

“In de loop der jaren is er wel het een en ander veranderd. Zo heeft Forcys een eigen technische dienst en een thuisservice voor een installatie of reparatie thuis. Daarnaast hebben we een zakelijke tak, die het IT-beheer verzorgt voor het MKB”, zegt Riemersma. In het kader van de mijlpaal zijn er in de verschillende vestigingen speciale aanbiedingen. In Coevorden is Forcys Computers en ICT te vinden aan de Modem 2-l en in Klazienaveen aan de Langestraat 156-b.

Auteur

Redactie