Samenwerking Treant Zorggroep en MobiVit

EMMEN/SCHOONOORD

Treant Zorggroep heeft meerdere woonwijkcentra in Emmen (Holdert, De Horst, Oostermarke, Zuidermarke, Holtingerhof en Valkenhof), Sleen (De Schoel), Schoonoord (Het Ellertsveld) en Aalden (De Korenhof), waar men zorg verleent en bewoners en cliënten ondersteunt om zoveel mogelijk hun gewone leven in stand te houden.

Een belangrijk onderdeel van de ondersteuning is hulpmiddelen. Om de ondersteuning te optimaliseren is Treant Zorggroep een samenwerking aangegaan met MobiVit. MobiVit levert hulpmiddelen zoals zogeheten sta op stoelen, scootmobielen, hoog- laagbedden, rollators en rolstoelen, maar ook andere kleine hulpmiddelen. Cliënten en bewoners van de woonwijkcentra die vragen hebben omtrent hun eigen hulpmiddelen of overwegen om een hulpmiddel aan te schaffen, kunnen via hun receptie een vrijblijvende afspraak maken met MobiVit. MobiVit komt langs bij de mensen om de eigen hulpmiddelen (gratis) te controleren, kleine reparaties uit te voeren of de aanvrager te voorzien van adviezen, tips en eventuele nieuwe hulpmiddelen.

Auteur

Redactie