Bomvolle bioscoop tijdens Sinterklaasfilm | Op de voorpagina

EMMEN

Het grootste Sinterklaasfeest van Drenthe vond afgelopen zaterdag voor de derde keer plaats in de bioscoop Utopolis in Emmen. Het feest, georganiseerd door Jumbo Emmen en Klazienaveen, trok ongeveer 550 bezoekers, die met hun gewonnen kaartjes naar het feest konden.

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten waren uiteraard ook aanwezig en Sint vertelde dat iedereen die er was die avond zijn schoen mocht zetten. Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door Utopolis, Unilever en het Sinterklaashuis Emmen. De 550 kinderen werden verdeeld over de diverse bioscoopzalen van Utopolis en zagen daar de nieuwste Sinterklaasfilm. De film die de kinderen zaterdagochtend zagen, heet De Club Van Sinterklaas & Geblaf Op De Pakjesboot en gaat over het Sinterklaasfeest, dat ook dit jaar weer in de soep dreigt te vallen. De kinderen hebben genoten van de film, die ruim een uur duurde. De film was - niet zo gek - gisteren voor het laatst te zien. De foto is gemaakt door Boudewijn Benting.

Auteur

Redactie