Hans Liberg neemt afscheid van theaterleven

EMMEN

De Nederlandse musicoloog en cabaretier Hans Liberg stopt. Na 35 jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft hij besloten om een pitstop in te lassen.

Liberg stopt niet per direct, want hij geeft op 16 maart een show in het Atlas Theater in Emmen. Komend seizoen speelt hij namelijk nog zijn nieuwste voorstelling ‘Trálálálá voor iederéén!!’. Trálálálá voor iederéén!! is zijn zeventiende voorstelling, vol humor en met muziek. En ondertussen leer je er óók nog wat van. De ideale muziekles. Wanneer Hans Liberg op 3 mei 2017 de laatste show van Trálálálá voor iederéén!! heeft gegeven, trekt hij zich terug uit het theater. “Dat wordt mijn pitstop”, laat Liberg weten. “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug.” De voorstelling op 16 maart in het Atlas Theater in Emmen begint om 20.00 uur in de Rabozaal. Het goedkoopste kaartje kost 25 euro.

Auteur

Redactie