Concert in Metal Front Coevorden: drie bands

COEVORDEN

In Metal Front Coevorden treden zaterdag 3 december de volgende bands op: Dizer, Facing the Madness en Icons of Brutality. De zaal aan de Monierweg 32 in Coevorden gaat om 20.00 uur open en de eerste muziek klinkt om 21.30 uur. De drie bands komen uit de regio Hoogeveen.

Dizer - bijvoorbeeld - is een driemansformatie en in 2015 opgericht door Arjan Dijsselhof, Aydn Haydar en Harm Jan Moes. De muziek van Dizer is te plaatsen tussen trashmetal en hardcore. Hun set bestaat uit verschillende soorten nummers waarin invloeden van Slayer en The Haunted, maar ook bijvoorbeeld Hatebreed te horen zijn.

Eigen geluid

Zware politieke thema’s worden niet geschuwd, maar de nadruk ligt op het creëren van een eigen geluid. Op dit moment is de band hard aan het werk - in samenwerking met Spades Productions in Hoogeveen - om een album te verwezenlijken. De entree in Metal Front Coevorden is gratis op 3 december. Meer informatie staat op www.mfcweb.nl.

Auteur

Redactie