Kerstwensen voor andere mensen in gemeente Coevorden

COEVORDEN

Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) geeft in december extra aandacht aan de inwoners van de gemeente Coevorden met een actie. Op verschillende locaties in de gemeente staat een kerstboom waar mensen een wens, vraag of tip kunnen opschrijven en in de boom kunnen hangen.

“Wij hopen dat buurt- en dorpsbewoners de kaartjes in de boom gaan lezen en er iets mee gaan doen”, zegt directeur Annelies Möhlmann van Maatschappelijk Welzijn Coevorden. “Het idee is om verbindingen tussen mensen en initiatieven te stimuleren. Dat is ook wat medewerkers van MWC doen.”

Kerstbomen

De kerstbomen staan vanaf woensdag 7 december op deze locaties: het centrale kantoor van MWC aan de Van Eijbergenstraat 5 in Coevorden, brede school Som in Coevorden, dorpswinkel Trefpunt in Dalerpeel, het dorpshuis in Schoonoord, gezondheidspraktijk Sleen, gezondheidscentrum Oosterhesselen en dorpshuis de Tiphof in Geesbrug. Voor meer informatie: bel (085-2735256) of mail (info@mwcoevorden.nl) Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Auteur

Redactie