Plopsa Indoor Coevorden viert komst Sinterklaas: win tickets

COEVORDEN/DALEN

Plopsa Indoor Coevorden mocht Sinterklaas al ontvangen tijdens de Radio NL Sint Weekends. Komend weekend - 3 en 4 december van 12.00 tot 15.00 uur - is het laatste weekend in de rij. Sinterklaas en zijn Pieten zorgen opnieuw voor een weekend vol plezier voor alle kleine Plopsa bezoekers.

Tijdens de Sint Weekends zendt Radio NL live uit vanuit het park. Samen met Radiopiet wordt Sinterklaas warm verwelkomd tijdens de feestelijke intrede, waarna alle kinderen de mogelijkheid krijgen persoonlijk hun tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas te geven. Daarnaast is er ook een surprise-act van een Radio NL artiest, waar alle bezoekers uit hun bol kunnen gaan tijdens het liveoptreden. Uiteraard kunnen de kleintjes zich ook steeds uitleven op de 25 attracties, krijgen ze de kans om tal van Plopsa-figuren te ontmoeten, waaronder Wickie de Viking, Maya de Bij en Kabouter Plop en kunnen ze genieten van de grote Bumba Magico Show. Om het plaatje compleet te maken krijgen de kinderen een zakje vol met lekkers mee naar huis.

Win tickets

Lezers van deze krant maken kans op een setje van vier vrijkaarten voor het laatste Sint Weekend in Plopsa Indoor Coevorden. Stuur daarvoor uiterlijk vrijdag 2 december (11.00 uur) een e-mail - met naam- en adresgegevens - naar het adres zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De kaartjes zijn alleen geldig op 3 of 4 december. Voor meer informatie: www.plopsaindoorcoevorden.nl.

Auteur

Redactie