Themamiddag voor zorgvrijwilligers valt in de smaak

COEVORDEN

Zes zorginstanties in de gemeente Coevorden hielden zaterdag een themamiddag voor hun vrijwilligers in het Coevorder gebouw van scholengemeenschap De Nieuwe Veste. Ruim 65 deelnemers waren aanwezig.

Wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden sprak tijdens een toespraak erkenning en waardering uit. “Vrijwilligerswerk is een onmisbare factor in de samenleving”, liet Brink weten. Cabaretgroep de Geluksgenerator speelde op een grappige en interactieve wijze herkenbare praktijkvoorbeelden na. De sketches gingen onder meer over grenzen stellen op de werkvloer. Tot slot stond er voor de vrijwilligers een hapje en drankje klaar. Er waren vrijwilligers van Humanitas, Homestart, Tangenborgh, Treant Zorggroep, Saxenburgh Groep en Maatschappelijk Welzijn Coevorden van de partij. Volgend jaar is het de bedoeling dat meer dan alleen zorginstanties meedoen.

Auteur

Redactie