Tafeltennis heren DTK’70 denderen door

KLAZIENAVEEN

De tafeltennissers van DTK’70 hebben een goed resultaat behaald tegen Westa uit Wessem. Het team uit Klazienaveen won met 6-0 en zette daarmee de sterke reeks van de afgelopen wedstrijden voort.

Namens DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. In de eerste wedstrijd van de middag boekte Wijers een relatief eenvoudige zege op Ibrahim Yildiziar. Koen Hageraats liet daarna Rino Alberts kansloos en boekte een 3-0 overwinning. De partij tussen Nathan van der Lee en Qiang Liu was een wedstrijd vol spanning. Van der Lee kwam zowel in de eerste en tweede game met 6-9 achter, maar wist knap terug te knokken en beide games te winnen. De derde game werd een prooi voor Qiang, maar in de vierde game trok Van der Lee met 17-15 de wedstrijd naar zich toe. De overwinning van Van der Lee betekende een knappe 3-0 voorsprong in de pauze voor DTK’70.Na de pauze noteerde Barry Wijers het vierde wedstrijdpunt voor het team uit Klazienaveen. Rino Alberts werd met 3-0 aan de kant gezet. In een boeiend en attractief duel rekende Van der Lee af met Yildiziar. De laatste wedstrijd van de middag ging tussen Hageraats en Qiang. Een getergde Hageraats moest de eerste game ruimschoots aan Qiang laten, maar daarna gingen alle remmen los. Hageraats liet met gevarieerd en aanvallend tafeltennis Qiang kansloos. Door de 3-1 overwinning van Hageraats behaalde DTK’70 de maximale score.De zes punten betekenen dat de club de eerste plaats in de eredivisie stevig in handen houdt. Coach en speler Barry Wijers: “Westa heeft een lastig team en we zijn erg blij met het behalen van het maximale resultaat. Op 11 december mogen we spelen om de beker en deze zege geeft ons veel vertrouwen.”Op 11 december vindt in Den Bosch de Final Four plaats. Tijdens dit evenement strijden de vier sterkste team uit de eredivisie om de nationale beker. DTK’70 is als eerste geplaatst.

Auteur

Redactie