Dalen: Nederland Leest met Marga Kool en Jan Veenstra

DALEN

Dit jaar konden bibliotheekleden tijdens de Nederland Leest campagne in november kiezen uit drie boeken rondom het thema democratie. Nederland Leest wordt in iedere provincie afgesloten met een centrale (debat)avond. In Drenthe gebeurt dat in Dalen.

Woensdagavond 30 november is de provinciale slotavond van de bibliotheekcampagne van Nederland Leest in Dalen. Jan Veenstra en Marga Kool zijn te gast. Daarnaast is er een programma waarin bezoekers hun mening kunnen geven over een prikkelende stelling over democratie. Het debat maakt op allerlei manieren deel uit van het werk en leven van schrijversechtpaar Marga Kool en Jan Veenstra. Op deze slotavond gaan ze naast hun eigen werk in op het thema democratie.

Democratie

Ook kunnen mensen hun mening geven over een stelling over democratie. In alle provincies wordt dezelfde avond over deze stelling gedebatteerd en aan het eind van de avond worden de resultaten hiervan bekendgemaakt bij het publiek. De avond begint om 19.30 uur. Locatie is de Burgemeester Wessels Boerschool aan de Molenwijk 4 in Dalen. Voor de bezoekers is er een attentie.

Auteur

Redactie