Bert Wiebing, Ruud Jalving en Edwin Guchelaar blijven vv Sweel trouw

ZWEELOO

Voetbalvereniging Sweel in Zweeloo blijft ook komend seizoen gebruikmaken van de oud-profvoetballers Bert Wiebing en Ruud Jalving als hoofdtrainers. Dat meldt de website van de voetbalclub: vvsweel.nl.

De Emmenaar Wiebing is coach van vierdeklasser Sweel (za.), terwijl de Aaldenaar Jalving trainer is van vierdeklasser Sweel (zo.). Sweel (za.) staat tweede in de vierde klasse D (de ploeg won als promovendus de eerste periodetitel, red.) en Sweel (zo.) neemt de vijfde plaats in van de vierde klasse D.

Eerste vrouwenteam

Edwin Guchelaar blijft ondertussen aan als trainer van het eerste vrouwenteam van Sweel. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen als coach van het genoemde team. Samen met koploper VVAK uit de buurdorpen Alteveer en Kerkenveld - gemeente De Wolden - strijdt het eerste vrouwenteam van de oranje-zwarten om de titel in de vierde klasse A.

Auteur

Redactie