MobiVit sponsort De Kuierclub in Aalden

AALDEN/SCHOONOORD

Woonwijkcentrum De Korenhof in Aalden van Treant Zorggroep heeft actieve medewerkers en vrijwilligers, die zich inspannen om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren. Een van de activiteiten voor bewoners is wandelen.

Voor veel ouderen is het niet meer logisch om buiten even een frisse neus te kunnen halen. Daarom trekt de zogeheten Kuierclub er regelmatig op uit om gezamenlijk te genieten van de omgeving van De Korenhof. Natuurlijk is wandelen niet voor alle bewoners weggelegd, omdat zij slecht ter been zijn.

Sponsoring

Vandaar dat medewerkster Harma Stoffer een verzoek had ingediend bij hulpmiddelenleverancier MobiVit voor sponsoring. Het bedrijf verkoopt onder meer rolstoelen en schenkt een nieuwe rolstoel aan De Kuierclub. “Wij steunen dit initiatief omdat wij dagelijks zien hoe ouderen 'vergeten' worden”, zegt Klaas Schepers van MobiVit. “Wij juichen het dan ook toe dat er vrijwilligers zijn die - zoals hier in Aalden - met de ouderen activiteiten ontplooien.”

Auteur

Redactie