Wintergasten in het Bargerveen: wandeling

ZWARTEMEER

Het Internationaal Natuurpark Veenland houdt - in samenwerking met Staatsbosbeheer - op zondag 27 november een twee uur durende winteravondwandeling door het Bargerveen.

Samen met de vogelgids van het Natuurpark betekent dit - in deze tijd - heel veel vogels zien. Aan het einde van de wandeling is het vooral vogels horen geblazen. Onder meer de slaapplaats van de spreeuwen wordt bezocht.

Staatsbosbeheer

Het startpunt is de parkeerplaats bij het kantoor van Staatsbosbeheer aan de Kamerlingswijk 83 Oostzijde in Zwartemeer. Stevige schoenen en dichte kleding worden aangeraden. De wandeling is van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname kost drie euro en kinderen tot 14 jaar mogen gratis mee. Aanmelden of meer informatie: stuur een e-mail naar erik@meetingnature.nl of bel Erik Bloeming via het nummer 06-53199389.

Auteur

Redactie