Vrijwilligersprijs CDA Coevorden voor Theater Hofpoort

COEVORDEN

Theater Hofpoort in Coevorden wint de zevende Vrijwilligersprijs van het CDA Coevorden. De prijs is toegekend aan Theater Hofpoort, omdat het CDA vindt dat - met inzet van vrijwilligers - van het in 2011 geopende theater een succes is gemaakt.

De prijs wordt zaterdagavond 26 november uitgereikt aan programmeur Saskia Eisen. Fractievoorzitter Gertjan Zuur van het CDA Coevorden neemt die handeling voor zijn rekening. De eerdere winnaars van de vrijwilligersprijs zijn Stichting WJD (Sweelpop) in 2010, World Servants in 2011, de Stichting Duofietsen gemeente Coevorden in 2012, de Stichting Marktcommissie Wezup (Kerstmarkt) in 2013, de Voedselbank Coevorden in 2014 en wereldwinkel ’t Winkeltje in Oosterhesselen in 2015.

Auteur

Redactie