Oude tijden herleven bij Back to the 70’s & 80’s | Op de voorpagina

EMMEN

Het naar verluidt gezelligste feest van Emmen stond afgelopen weekend weer op het programma: Back to the 70’s & 80’s. Het jaren zeventig en tachtig feest werd zaterdag georganiseerd in het Hampshire Hotel in Emmen.

Het feest begon om 20.30 uur. De Disco Inferno DJ’s vormden de rode draad die avond. Daarnaast waren er optredens van Tina Turner (Pepi Petersen), The Blues Brothers (Bollox Bloose Brothers), Diana Ross (Dutch Diana Ross) en huisband Justuzzz. Wezenlijk onderdeel van het feest is de grote verlichte dansvloer van twaalf bij tien meter. “Het feest was zeer geslaagd”, blikt Carlo Roelofs namens de organisatie terug. “Ik maak de avond zelf niet zozeer mee, want ik ben vooral achter de schermen bezig. Opvangen van artiesten, andere juist naar de buhne brengen, volgende artiest opvangen en ga zo maar door. Ik heb heel veel goede reacties ontvangen over de Blues Brothers en de huisband Justuzzz was zoals elk jaar weer geweldig.” De foto is gemaakt door Boudewijn Benting.

Auteur

Redactie