Succesvolle Midwintershow in Nieuw-Weerdinge

NIEUW-WEERDINGE

De organisatie van de Midwintershow blikt terug op een geslaagd weekend. Gedurende drie dagen lang konden bezoekers kennismaken met 24 enthousiaste ondernemers en hun producten, dan wel diensten.

Er zijn meer dan 1500 bezoekers bij Woninginrichting Wachtmeester geweest. Bezoekers gaven aan, dat ze de show prachtig, veelzijdig, gezellig en verrassend vonden. Tijdens de Midwintershow maakten de bezoekers kans op één van de mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld door de deelnemende ondernemers. De hoofdprijs, een gloednieuwe zwarte Sparta de Luxe herenfiets, is gewonnen door Richard Viel uit Nieuw-Weerdinge. Richard en zijn zoon hebben de fiets dankbaar in ontvangst genomen van Trijnie van Pals Tweewielers, Marga van Kapsalon Trendy, Maletha van Cosse Camper Adventure en Willeke van Slagerij Dijkstra, allen gevestigd in Nieuw-Weerdinge.

Auteur

Redactie