DTK’70 pakt koppositie in de eredivisie

KLAZIENAVEEN

De tafeltennisheren van DTK’70 hebben een uitstekende 2-4 uitzege geboekt op concurrent Van Wijnen/Smash’70 uit Hattem. Beide teams traden op volle sterkte aan. Aan de zijde van de Klazienaveners speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee.

Smash’70 speelde met oud- DTK’70 speler Michel de Boer, Martijn de Vries en Cosmin Stan. De eerste wedstrijd van de dag werd relatief eenvoudig gewonnen door Barry Wijers. Hij won in drie games van Martijn de Vries. De tweede wedstrijd van de middag werd een prooi voor Koen Hageraats. Hageraats won in drie games van Cosmin Stan en door deze overwinning stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord. In de derde partij van de dag moest Nathan van der Lee aantreden tegen Michel de Boer. Van der Lee gaf De Boer prima partij, maar moest wel toestaan dat De Boer in vier games met de winst aan de haal ging. Na de pauze speelden Hageraats en De Vries een prachtige partij. Enkele lange overspin rally’s werden afgewisseld met prachtige directe punten van beide kanten. Wijers en de Boer konden het publiek niet imponeren. In een minder boeiend duel versloeg De Boer Wijers met 3-0. De laatste wedstrijd van de middag moest duidelijk gaan maken of het duel in een gelijkspel zou eindigen of in winst voor DTK’70. Nathan van der Lee gaf Cosmin Stan weinig kansen en won verdient in vier games. Coach en speler Barry Wijers is trots: “Ik vind dat we vandaag als team hebben gewonnen. We hebben weinig laten liggen en met de juiste instelling vandaag gespeeld. Een mooie teamoverwinning tegen een sterke tegenstander.” Door de overwinning is DTK’70 koploper in de eredivisie.

Auteur

Redactie