Twee dagen Gees in Wintersfeer

GEES

In het esdorp Gees wordt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november het evenement Gees in Wintersfeer gehouden. Het dorp is beide dagen sfeervol verlicht.

“De route gaat langs boerderijen, die de baanderdeuren open hebben staan”, zegt Gea van Herksen namens de organisatie. “Onder meer in die boerderijen is veel te zien op het gebied van kunst, cultuur, muziek (swingmasters en jachthoornblazers, red.), sport, natuur en gezondheid.” Ook zijn er proeverijen en demonstraties. Van Herksen: “Kinderen kunnen beide dagen lasergamen. Ook de plaatselijke ondernemers doen mee en zij staan voor onder meer woondecoraties, meubels, woontrends, antiek en brocante.”

Huifkarren

Tijdens het evenement is Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer. Er worden huifkarren ingezet om bezoekers te vervoeren naar activiteiten. De entree is gratis en ook voor parkeren hoeven bezoekers niet te betalen. Gees in Wintersfeer is op 25 november van 16.00 tot 21.00 uur en op 26 november van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie staat op www.geesinwintersfeer.nl.

Auteur

Redactie