The Bake Shop Carrousel: win vrijkaarten

EMMEN

De derde editie van The Bake Shop Carrousel is op zaterdagavond 19 november vanaf 20.00 uur in de Emmer Nabershof. De organisatie is in handen van The Bake Shop en Harrie Wegkamp van de Huiskamer Carrousel.

Daniel Cane - van Daniel Cane & The Rebellion - is gastprogrammeur in Emmen. 'Tussen de rivieren' is het thema. Evan Dain uit Zwolle brengt gevoelige liedjes, afgewisseld met een lading dansbaarheid die zeldzaam is voor singer-songwriters. We Are Hunters uit Gelderland komt ook naar de Vlinderstad en vanuit Utrecht komt Parker langs. De avond wordt afgesloten door de Brabantse sensatie Juneville: de band van Pieter Nabbe.

Vrijkaarten

In samenwerking met de organisatie mag deze krant een aantal setjes van twee vrijkaarten verloten. Stuur daarvoor uiterlijk vrijdag 18 november een mail - met volledige naam- en adresgegevens - naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Meer informatie: www.thebakeshop.nl.

Auteur

Redactie