Praktijk voor klassieke homeopathie in Benneveld

BENNEVELD

De deuren van praktijk Inti - voor klassieke homeopathie - staan zaterdag 19 november van 11.00 tot 16.00 uur open voor het publiek. Eigenaresse Erna Koole is nu ruim vijftien jaar lang klassiek homeopaat. Na haar verhuizing naar Benneveld - vorig jaar - is zij blij dat ze nu ook haar praktijk kan vestigen aan de Almaatsweg 4 in het genoemde dorp.

Klassieke homeopathie is een oude en beproefde geneeswijze, die met natuurlijke medicijnen de gezondheid verbetert. In de praktijk komen veel mensen langs die geen of minder reguliere medicijnen willen of niet verder komen in het reguliere circuit. Klassieke homeopathie is geschikt voor iedereen met lichamelijke of emotionele klachten. Meer informatie: zoek contact met Erna Koole via 06-19945287 of bezoek www.inti-homeopathie.nl.

Auteur

Redactie