Kavelverkoop in Dalen

DALEN

In De Spinde in Dalen werd zaterdag het startsein gegeven voor de inschrijfperiode voor kavels op het nieuwbouwplan Molenakkers II in Dalen.

Wethouder Jeroen Huizing van de gemeente Coevorden opende rond 10.30 uur de inschrijfperiode. Ongeveer twintig ondernemers waren die dag aanwezig om zich te presenteren aan de bezoekers. Op het nieuwbouwplan Mollenakkers II heeft de gemeente Coevorden vanaf 12november acht kavels in de verkoop. De inschrijfperiode voor de kavelverkoop looptvan 12 november tot 6 december 2016. Wanneer de kavels verdeeld moeten wordenvia loting vindt deze eind dit jaar plaats onder begeleiding van een notaris. De datum die hiervoor staat, is 15 december. Eventuele restkavels zijn na de loting, vanaf 16 december, in optie te nemenvoor geïnteresseerden.

Auteur

Redactie