Ouderen genieten van high tea in De Kiel: foto's

DE KIEL

Door een vruchtbare samenwerking tussen de kinderen van de christelijke basisschool De Kiel en verschillende werkgroepen van de plaatselijke dorpsvereniging konden de senioren uit De Kiel genieten van een uitgebreide high tea. De schooljeugd uit De Kiel ging speciaal voor de ouderen aan de slag om lekkere hapjes klaar te maken.

Verder hielpen zij bij de bediening en vermaakten ze iedereen met liedjes en dansjes. Het geheel werd afgerond door de kinderen van de onderbouw, die langskwamen met zelfgemaakte lampionnen. Zij zongen de bekende Sint- Maarten liedjes en juf Angelina vertelde daarbij het verhaal, dat bij Sint-Maarten hoort.

Samenbrengen

Zo heeft het kleine dorp De Kiel weer eens laten zien waar de grootste kracht ligt: het samenbrengen van alle generaties. Sint-Maarten zelf zou er trots op zijn geweest.

Auteur

Redactie