Frank Wiegers wint dag meetrainen bij Ajax

EMMEN

De twaalfjarige Frank Wiegers uit Emmen wordt vandaag door een prachtige Mercedes-Benz naar De Toekomst – het trainingscomplex van voetbalclub Ajax – gereden om daar een dag mee te trainen en een rondleiding te krijgen.

Frank – zelf voetballer bij vv Emmen – krijgt deze kans omdat hij winnaar is van een prijsvraag, waarvoor hij door zijn neef is opgegeven. Iedere provincie kende een winnaar. Behalve meetrainen bij Ajax krijgen de winnende kinderen een lunch aangeboden en worden ze ook in stijl weer thuisgebracht. Frank: “Echt gaaf, dat ik mee mag trainen. Ik ben fan van Ajax en ik ga vaak met mijn vader, moeder en zus naar een wedstrijd van Ajax. Ik word samen met mijn vader in een mooie auto naar Amsterdam gebracht. Super leuk!”

Auteur

Redactie