Startsein campagne Snel Internet Buitengebied

EMMEN

De Stichting Snel Internet Buitengebied Emmen gaat met financiële steun van de provincie Drenthe en de gemeente Emmen beginnen met het inventariseren van de belangstelling voor snel internet in het buitengebied van de gemeente Emmen.

De komende periode peilen ambassadeurs van de stichting bij 3400 adressen in de dorpen of er interesse is in sneller internet. Er worden vier informatieavonden georganiseerd voor de bewoners van de buitengebieden die geen internet via de kabel of glasvezel kunnen krijgen. Dinsdag 15 november in Roswinkel (Theaterboerderij De Noorderbak), donderdag 17 november in Erica (’t Schienvat), dinsdag 22 november in Zwartemeer (Sportlandgoed Zwartemeer) en donderdag 24 november in Klazienaveen (Proeftuin BCK). Aanvang: 20.00 uur.

Auteur

Redactie