Einde verhaal voor Coevorder vestiging van Het Goed

COEVORDEN/EMMEN

Het Goed heeft besloten de kringloopactiviteiten voor de regio Coevorden te concentreren in de Emmer vestiging. De winkel in de gemeente Coevorden sluit de deuren met ingang van 21 november.

De directie van Het Goed geeft aan dat er de afgelopen jaren hard gewerkt is om op het gebied van hergebruik en sociaal ondernemen een rol te spelen in de gemeente Coevorden. "Helaas kreeg Het Goed vanuit de gemeente Coevorden te weinig ondersteuning om dit op een duurzame en professionele manier voort te zetten", laat de Coevorder bedrijfsleider Chris Stalman maandag weten.

Laatste keer

De winkel in Coevorden - Printer 17 - is op zaterdag 19 november voor de laatste keer open. Gebruikte spullen kunnen nog tot en met 10 december worden ingeleverd. De inwoners van de regio Coevorden kunnen gebruik blijven maken van de diensten - zoals ophaaldienst en inboedelservice - van Het Goed. Dit wordt verzorgd door Het Goed in Emmen. Het Goed is in Emmen te vinden aan de Kapitein Grantstraat 24.

Auteur

Redactie