Historische avond van het onderwijs in Klazienaveen

Klazienaveen

De Bibliotheek Klazienaveen en de Stichting Historisch Klazienaveen organiseren op woensdag 16 november een historische avond in het Esdal College in Klazienaveen.

Deze keer met als onderwerp de geschiedenis van het onderwijs in het grootste buitendorp van de gemeente Emmen. De toegangskaarten kosten 2.50 euro per persoon (inclusief koffie) en zijn af te halen in de bibliotheek in Klazienaveen. Gerrie van der Veen leidt aan de hand van foto’s en anekdotes de aanwezigen door de bijna 120-jarige onderwijsgeschiedenis van Klazienaveen. Voor de pauze komt het lager en basis onderwijs aan de orde, na de pauze het voortgezet onderwijs. Behalve foto’s van scholen besteedt Van der Veen aandacht aan klassenfoto’s. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur geopend.

Auteur

Redactie