Oriental Jazzband naar kerk van Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN

Op uitnodiging van Hesselen Cultureel geeft de Oriental Jazzband uit Enkhuizen zondagmiddag 13 november vanaf 14.30 uur een concert in de Nederlands hervormde kerk van Oosterhesselen. De band bestaat uit zeven muzikanten, heeft een grote voorliefde voor muziek uit New Orleans en is beïnvloed door artiesten als Louis Armstrong en Ella Fitzgerald.

Naast optredens in Nederland wordt de band veelvuldig uitgenodigd in het buitenland. De muziek heeft invloeden van rock and roll en rhythm and blues. Dit geeft de Oriental Jazzband een karakteristiek en eigentijds geluid. Entree in Oosterhesselen kost tien euro en dat bedrag is inclusief iets te drinken. Voorverkoop: voorverkoop@hesselencultureel.nl of bel 0524-581942. Meer: www.hesselencultureel.nl en www.orientaljazzband.nl.

Auteur

Redactie