Jaarafsluiting bij Senioren Belang Sleen

SLEEN

Senioren Belang Sleen en omstreken wil het eerste jaar op feestelijke wijze afsluiten. De seniorenclub houdt daarom een gezamenlijke feestavond op zaterdag 12 november vanaf 19.30 uur in mfc De Brink.

De activiteitencommissie heeft hiervoor twee optredens weten te boeken. Het in de regio zeer bekende mannenkoor HEM uit Oosterhesselen en de Zingende Broeder uit Borger komen naar Sleen. HEM bestaat uit 21 leden uit Oosterhesselen en omgeving. De Zingende Broeder is rondom Borger een bekende verschijning. Hij brengt populaire Nederlandse liedjes uit de jaren veertig, vijftig en zestig en begeleidt zichzelf op de gitaar.

Reserveren

Vooraf een ticket reserveren wordt aangeraden. Betalen kan in dat geval op de avond zelf. Entree kost vijf euro voor leden en dat bedrag is inclusief een consumptie. Niet-leden betalen 7,50 euro. Mensen die zich op 12 november aanmelden als lid van de seniorenclub, mogen voor de ledenprijs naar binnen. Kaarten reserveren kan bij Jan Smidt (0591-361903), Bert Wessels (0591-361902), Gina Beukema (0591-367024) of Gerrit Lamberts (0591-361284).

Auteur

Redactie