Emmense Reina de Vries ontvangt prestigieuze Zilver Award

EMMEN

Vakfotograaf Reina de Vries uit Emmen is de winnaar van de Zilver Award voor de thema wedstrijd van het zomercongres. Deze themawedstrijd wordt uitgereikt door Master Photographers Network (MPN), die haar leden jaarlijks de kans biedt hun werk door een leden- en een vakjury te laten beoordelen.

Het thema van deze keer was 'Verbreken'. Tijdens het najaarscongres werd de foto van De Vries door de juryleden beoordeeld als het op één na beste van vele deelnemers. De ledenjury bestaat uit de leden van MPN die zelf ook deelnamen aan deze wedstrijd. Deze verklaarde dat er erg mooi licht gebruikt is en de foto’s mooi paste in het thema. MPN is een netwerk van professionele fotografen, dat als doel heeft het niveau van creatieve vakfotografie op een hoog peil te houden.

Auteur

Redactie