Win kaarten voor Back to the 70’s & 80’s in Emmen

Emmen

Het naar verluidt gezelligste feest van Emmen staat weer op het programma: Back to the 70’s & 80’s. Het jaren zeventig en tachtig feest wordt 19 november georganiseerd in het Hampshire Hotel in Emmen.

Het feest begint om 20.30 uur. De Disco Inferno DJ’s vormen de rode draad die avond. Daarnaast zijn er optredens van Tina Turner (Pepi Petersen), The Blues Brothers (Bollox Bloose Brothers), Diana Ross (Dutch Diana Ross) en huisband Justuzzz. Wezenlijk onderdeel van het feest is de grote verlichte dansvloer van twaalf bij tien meter. Kaarten zijn te koop via de wesbite www.eventics.nl.

Kaarten winnen

In samenwerking met de organisatie mag de ZuidOosthoeker vijf setjes van twee kaarten verloten. Kans maken? Stuur dan uiterlijk vrijdag 11 november een e-mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl, onder vermelding van ‘Back to the 70/80’s’. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Om de winkans te vergroten geven we via ons Facebook-kanaal nog eens vijf setjes van twee kaarten weg. Like onze pagina (www.facebook.com/zuidoosthoeker), deel het bericht en win!

Auteur

Redactie