Wie wordt Emmenaar van het Jaar 2016?

Emmen

De redactie van de ZuidOosthoeker houdt voor de dertiende keer de verkiezing Academie Mercuur – Emmenaar van het Jaar.

De winnaar van de verkiezing wordt op vrijdag 6 januari bekend gemaakt tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Emmen, dit jaar in het Atlas Theater. Net als voorgaande jaren dragen lezers van de ZuidOosthoeker kandidaten aan. Het is bij het aandragen van een kandidaat belangrijk dat diegene woonachtig is in de gemeente Emmen en dit jaar een belangrijke of bijzondere prestatie levert of heeft geleverd voor zijn of haar omgeving. Kandidaten aandragen kan via het volgende e-mailadres: emmenaarvanhetjaar@ndcmediagroep.nl. Alleen de e-mailberichten waarin een voor- en achternaam plus een heldere en uitgebreide toelichting staan, worden meegenomen naar de stemmingsronde. Kandidaten kunnen worden aangedragen tot en met woensdag 23 november. Vervolgens buigt een jury zich over de verschillende kanshebbers en maakt daarna de keuzes bekend waarop kan worden gestemd.

Auteur

Redactie