Succesvol kickboksgala bij Training Factory

COEVORDEN

Na het succesvolle kickboksgala van vorig jaar in de Coevorder Drostenhal is zaterdagavond voor de eerste keer een toernooi gehouden op de eigen locatie van Training Factory aan de Monierweg in Coevorden.

Ook vijfvoudig wereldkampioen kickboksen Jan Lomulder was op het gala van de partij. Hij geeft training in de Coevorder sportschool en was verbaasd over het hoge niveau van de jonge kickboksers. De ‘Lomulder Academy Experience’ had niet alleen een goed gevuld programma, maar ook een goed gevulde zaal. Veel jeugdige deelnemers uit de regio lieten hun talenten zien op het strijdtoneel.

Sportief en gemoedelijk

Dansacts van Dan’s Entertainment - de lessen worden gegeven in Emmen en in Coevorden - zorgden voor de nodige afwisseling. Volgens de organisatie verliep het gala sportief en gemoedelijk. Men is - gezien het verloop en het succes van de avond in Coevorden - vastbesloten dat er soortgelijke avonden volgen in de toekomst.

Auteur

Redactie