Night of the Sliener Proms in Sleen

SLEEN

Een groot zogeheten Night of the Sliener Proms concert vormt komend jaar de aftrap van het Zuidenveldfestival in Sleen, dat wordt gehouden van 6 tot en met 9 juli. De manege aan de Zetelveenweg in Sleen is op zaterdag 17 juni de locatie van het concert.

De muzikanten die tijdens dit concert populaire en klassieke nummers laten horen, zetten zich veelal in voor het harmonieorkest van de plaatselijke muziekvereniging Crescendo. Zij worden bijgestaan door andere orkest- en bandmuzikanten. Ook worden er gastoptredens verzorgd door zangers en zangeressen.

Commissie

De organisatie van het evenement is in handen van een commissie, die opereert onder de vlag van Stichting Plaatselijk Comité Zuidenveld Sleen. Deze commissie bestaat uit afgevaardigden van de diverse zang- en muziekorganisaties in Sleen. Muzikanten en zangers uit de vroegere gemeente Sleen kunnen zich aanmelden via het secretariaat van Zuidenveld Sleen: richard.nieborg@hotmail.com. Laat de eigen bijdrage en muziekvoorkeuren weten.

Auteur

Redactie