Nieuw initiatief: opladen bij Kayana in Emmen

EMMEN

In Emmen start een initiatief met een nieuwsgierig makende naam: Kayana, next level studio Drenthe. Activiteiten zoals yoga, qigong en mindful running worden er aangeboden.

Belangstellenden kunnen er Lu Jong yoga volgen: een zachte Tibetaanse yoga. Er staan daarnaast zogeheten balansuren op het programma, waarvoor Spring Forest qigong de basis is. Ook is er een uur waarin de focus op de rug, nek en schouders ligt. Hoog sensitieve mensen zijn welkom bij de groepsactiviteiten en kunnen ook gebruik maken van persoonlijke coaching.

Belangrijke pijler

Kayana is niet alleen een yoga- en coachingstudio. Mindful Run Emmen is een belangrijke pijler. In en rondom Emmen worden hardloopclinics en cursussen georganiseerd. Meer informatie staat op de site www.kayananextlevel.nl.

Auteur

Redactie