Walk4Energy in Oranjedorp goed voor 6000 euro

ORANJEDORP

Niet minder dan 535 wandelaars deden onlangs mee aan de Walk4Energy in Oranjedorp. Dat is een wandelevenement ten bate van kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Het inschrijfgeld en bijdragen van sponsoren leverden een totaalbedrag van 6000 euro op.

Betty Enninga overhandigde recent de cheque aan Arwin van der Zwaan, die ambassadeur is van Stichting Energy4Kids.“Fantastisch dat de werkgroep Walk4Energy zoveel mensen enthousiast heeft gemaakt om mee te wandelen en het is hartverwarmend dat velen op een andere wijze hun betrokkenheid toonden”, stelt Van der Zwaan. De werkgroep in Oranjedorp bestaat uit Marian Schepers, Alie Kloostra, Jeanette Kiers en Betty Enninga. De eerste plannen voor oktober 2017 zijn alweer besproken, stellen de vrouwen.

Auteur

Redactie