Toneelavond ’t Aol’ Volk in Schoonebeek

Schoonebeek

Het toneelseizoen staat weer voor de deur. Het spits wordt komende vrijdagavond in Schoonebeek afgebeten door de toneelgroep van de Drentse vereniging ’t Aol’Volk.

Er wordt deze keer opnieuw een stuk gepresenteerd, geschreven door Harm Dijkstra uit Sleen met als titel ‘Druppie rood in ’n emmer wit’. Het stuk speelt zich af op een brink, rond een herberg, annex café Troost. Veel mensen verheugen zich op de komende kermis, maar de burgemeester dreigt roet in het eten te gooien. Hij wil het culturele peil van het dorp wat opkrikken en vindt dat een kermis achterhaald is. Ook wordt getwijfeld aan de integriteit van de kermisartiesten. Maar die opstelling wordt de burgemeester niet in dank afgenomen. Er volgt protest… De toneelavond van ’t Aol’ Volk wordt vrijdag 4 november gehouden in De Wolfshoeve. Kaarten zijn ’s avonds aan de zaal verkrijgbaar. In voorverkoop zijn ze inmiddels verkrijgbaar bij Drogisterij Markant en bij Jet & Zo in Schoonebeek. Reserveren (niet verplicht) kan bij de organiserende Culturele Raad Schoonebeek via telefoon: 06-51627035.

Auteur

Redactie