Papegaaienopvang Erica krijgt ambulance te leen

ERICA

De papegaaienopvang in Erica is recent blij gemaakt door Stichting Dierenlot. Men heeft nu een ambulance in bruikleen om vogels in te vervoeren.

Daardoor kan de foundation het werk voor alle exotische vogels in Nederland nog beter verrichten. De vrijwilligers van de World of Birds Foundation rijden bijna 60.000 kilometer per jaar om vogels op te halen en naar de dierenarts te brengen.

Reis zonder stress

Er zitten al vogels uit Erica in Griekenland, Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Denemarken en Tsjechië en deze worden soms gebracht om een reis zonder stress te garanderen. Ook voor het ophalen van voer, kooien en alles wat nodig is om de opvang met 1500 vogels draaiende te houden, is de nieuwe dierenambulance van groot belang.

Auteur

Redactie