Wildlands en Drenthina erg blij met elkaar

Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen en v.v. Drenthina zijn uitermate tevreden met elkaar over hun sponsorcontract, laat de voetbalvereniging weten.

Wekelijks krijgen de jeugdteams van de Emmer ploeg te horen dat ze er mooi bijlopen in het Quicktenue met Wildlands op de borst. De vereniging schetst gekscherend dat de jeugdteams van Drenthina daardoor vaak al met 1-0 voor staan. De samenwerking kwam tot stand doordat de jeugd van Drenthina elke zaterdag in het noorden en oosten van Nederland wedstrijden speelt en Wildlands er belang bij heeft diens naam in die regio onder de aandacht te brengen. Om de tevredenheid te continueren zijn alle jeugdleden van v.v. Drenthina zaterdag op de foto gegaan in Wildlands. Op de foto - gemaakt door Wijbren Landman van Wildlands - staan alle jeugdspelers van Drenthina voor het zogenoemde Zonnepaleis; de entree van een van de klimaatwerelden van het park.

Auteur

Redactie