Thuiswedstrijd voor Dion Tiktak in Sleen

SLEEN

Happerei De Linde in Sleen kreeg vrijdagavond bezoek van drie singer-songwriters. De Emmenaar Daniël ter Waarbeek, Dion Tiktak uit Sleen en Timo de Jong - hij woont in Meppel - speelden elk een set met zelfgeschreven songs, op een paar covers na.

Ter Waarbeek (38) had de eer de avond te mogen openen. Met zijn warme stem en mineurklanken wist hij een melancholische sfeer neer te zetten. Op verzoek speelde hij ook nog een van zijn oudere nummers: Sweet Little Kitty. Voor de achttienjarige Tiktak was het een thuiswedstrijd. Met veel dynamiek en passie bracht hij zijn nummers.

Zingen en lachen

De Jong (28) wist het publiek goed te bespelen en kreeg de muziekliefhebbers aan het zingen en lachen, maar hij liet ook zijn serieuze kant zien met het nummer Summer Came. In De Linde maakt op vrijdag 18 november singer-songwriter Russell Swallow uit Londen zijn opwachting, meldt organisator Hans Grondel. Volgens hem vielen de singer-songwriters goed in de smaak.

Auteur

Redactie