Geen parkeerplek verkrijgbaar in Emmen tijdens Living Statues | Fotoreportage

Emmen

Tijdens de koopzondag in Emmen werd het centrum van de Vlinderstad gedomineerd door de Living Statues. Van 13.00 tot 17.00 uur kwamen de beelden op de stadsvloer tot leven wanneer bezoekers een muntje in de daarvoor bestemde pet gooiden.

Het was een drukte van jewelste, die zondag, getuige de vergeven parkeerplekken op het Willinkplein, de Westerstraat en P-noord. “Het parkeerbeheer belde me om te zeggen dat op momenten alle parkeerplekken in Emmen bezet waren”, laat de Emmer centrummanager Marcel Meijer weten. Mensen die mooie foto’s hebben gemaakt van de Living Statues kunnen deze - maximaal drie per persoon - tot en met 6 november insturen naar vlinderstad@gmail.com. Degene met de mooiste foto ontvangt zijn of haar foto in een fotolijst van Foto Meilink. De winnaar wordt bepaald door een stemmingsronde op Facebook en via een jury. Deze foto’s zijn gemaakt door Paul Barelds uit Emmen.

Auteur

Redactie