Coevorden.nl vernieuwd en verbeterd

COEVORDEN

Bezoekers van www.coevorden.nl komen vanaf vandaag terecht op een totaal vernieuwde website. De gemeente Coevorden heeft de eigen website vernieuwd en verbeterd. Met het vernieuwde uiterlijk en een verbeterde inhoud zegt de gemeente een grote stap vooruit te zetten in de online dienstverlening.

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, deelde burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden vanmorgen taart uit aan klanten van de publieksbalies. Op Facebook heeft de gemeente deze week ook een actie om inwoners kennis te laten maken met de nieuwe website. De nieuwe website is volledig ingericht volgens het zogeheten Toptaken-model. Dit model zorgt ervoor dat hetgeen waar mensen het meest naar zoeken als eerste getoond wordt op de website. Naast een andere indeling is ook de zoekfunctie van de site verbeterd.

Samenleving

Goede dienstverlening is volgens de gemeente Coevorden een belangrijke basis voor de nieuwe website. Daarnaast is er ook ruimte voor de samenleving. Op de pagina samenleven is informatie te vinden over projecten en initiatieven vanuit de samenleving, zoals de G1000 en het eigen stimuleringsfonds. Veel websites van ondernemers, verenigingen en stichtingen in de gemeente Coevorden bevatten links naar de gemeentelijke website. De gemeente vraagt iedereen - indien dit van toepassing is - om de koppelingen naar de website te controleren.

Auteur

Redactie