Emmer-Compascuum in de ban van nieuwe Prins Carnaval

Emmer-Compascuum

Het carnavalsseizoen staat inmiddels weer bijna voor de deur. In Emmer-Compascuum reist sinds afgelopen maand de vraag, wie wordt de nieuwe prins van Kainbongelstad?

Prins Frank de eerste houdt zijn kaken stijf op elkaar. “Tot het prinsenbal op 18 november weten alleen de nieuwe prins en ik het antwoord.” Ondertussen draait de geruchtenmolen in Emmer-Compascuum en op Facebook al op volle toeren, wie zou nu de nieuwe prins van Kainbongelstad worden? Of blijft Prins Frank aan het roer na zijn gewaagde uitspraak? Op 18 november wordt het raadsel onthuld tijdens het prinsenbal in de feesttent in Emmer-Compascuum aan het Westerdiep WZ 122 bij de manege. Hofzanger Gerrit Denekamp en DJ Peter Hermans zullen deze avond wederom één groot feest maken. De toegangsprijs voor deze avond is 5 euro. Op 19 november houd CV de Kainbongels de 'The ultimate 80/90’s Party' in de zelfde feesttent maar met de nieuwe prins aan het roer, de toegang tot dit feest is gratis.

Auteur

Redactie