Zevende Popronde festival in Emmen

Emmen

De Popronde Emmen beleeft op donderdag 3 november op 25 locaties en 32 optredende acts in het centrum van Emmen zijn zevende editie. Het centrum is het festivalterrein en de deelnemende locaties vormen de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten.

Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk. Het programma is te zien op de site www.pop-ronde.nl. Door heel Emmen worden optredens verzorgd. Zo is Café de Zwetser is het 3voor12-podium, waar alleen bands spelen die door Nederlands grootste popplatform als hét opkomende talent worden gezien. Poppodium Apollo mag zich OOR-podium noemen, met door het muziektijdschrift OOR aangedragen talenten. De Grote Kerk wordt het Never Mind The Hype-stage; het platform voor ‘Everything heavy, alternative & deviant’.

Auteur

Redactie